Even voorstellen!

Hoi, 

Mijn naam is Karoly Blom, eigenaar van B&A Consulting. Warm en informeel maar ook confronterend en direct. 

In 2021 heb ik na een 17-jarig dienstverband, gestart als commercieel recruiter en geëindigd als HR Manager binnen het commerciële veld het spreekwoordelijke roer omgegooid en is mijn reis als zelfstandige gestart. 

De afgelopen 10 jaar heb ik mij mogen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van werkrelaties, onder andere in de rol van Senior HR Manager. Van samenwerkingen, vroegtijdig interveniëren bij dreigende conflicten tot arbeidsconflicten, het herstel na conflicten of het beëindigen van werkrelaties. 

In 2022 heb ik officieel mijn MfN registratie behaald en ben ik onder andere op dit gebied werkzaam, naast mijn werkzaamheden als Extern Vertrouwenspersoon en Business Coach.

Ooit gestart met de hotelschool in Den haag, gevolgd door de opleiding Personeel en Arbeid aan de Haagse Hogeschool. 

Rode draad tijdens mijn opleiding/werkervaringen is het “begrijpen” van mensen en situaties, Wat wordt er gezegd verbaal maar belangrijker non-verbaal.  Wat bedoeld men werkelijk en wat wordt er niet gezegd…. wat zijn de wensen en verwachtingen? Mijn communicatie/werkwijze is gedreven, doortastend en direct. In mijn ogen draait alles om communicatie. Door te zorgen dat men open en eerlijk kan en durft te communiceren kunnen er stappen gezet worden. 

Of het nu gaat om een (dreigend) conflict of ontwikkeling, in beide gevallen ben en kan je het niet alleen. 

Hierdoor is de ambitie altijd geweest om mensen en/of bedrijven verder te helpen. Te helpen met coaching op het gebied van talent ontwikkeling maar ook te helpen in (dreigende) conflict situaties of om de individuele mens verder te helpen in hun carrière.

Doordat ik MfN geregistreerd ben, ben ik ook verplicht tot permanente educatie (PE), intervisie bijeenkomsten en een minimum aantal “vlieguren” te maken per jaar. 

Persoonlijk ben ik de trotse mama van 2 dochters. Jersey Jordan (nu 15) en Jackie Cooper (nu 10), Ben ik geboren en getogen onder de rook van Rotterdam en woon ik nu in Avenhorn. Ik ben gelukkig getrouwd en onze duitse herder Storm is het meest verwend in het gezin. 

Naast mijn werk zet ik mij ook in als buurtbemiddelaar voor de SED gemeente en de gemeente Hoorn via stichting netwerk Hoorn. Hierover kan je ook meer lezen op de website onder samenwerkingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan snel contact met mij op!