Om gek van te worden…want wat wil je nou eigenlijk?

Iedereen lijkt zo gelukkig met hun baan en carrière op zakelijke online platformen. Je ziet de ene na de andere update van nieuwe aanstellingen, starten van eigen bedrijven, promoties en het behalen van opleidingen. Beste irritant soms

Iedereen lijkt wel te weten wat ze gelukkig maakt en waar ze goed in zijn. Maar is dat ook echt zo?

Het merendeel van mensen tussen de 35 en 50 jaar weten het juist niet. Hebben geen idee waar ze gelukkig van worden, welke richting ze in willen slaan, waar ze goed in zijn en ook niet wat ze nou juist niet willen.

Je zit al jaren bij hetzelfde bedrijf en je doet het goed, krijgt elk jaar een prima verhoging met een prima beoordeling. Je hebt zelfs de afgelopen jaren wat projecten erbij gekregen vanwege je ervaring en kennis. Je hebt toch ook niks te klagen? Je hebt een vast dienstverband, je werk/privé balans zijn eindelijk op orde dus wat zou je overhoop gooien….

Maar toch….

Toch is het irritant want stiekem zou je best willen ontdekken wat je de komende jaren wilt gaan doen en ontdekken waar je nou echt goed in bent maar belangrijker nog waar je energie van krijgt zonder alles direct overhoop te halen.

De mensen die zich melden met alle positieve mooie nieuwe ontwikkelingen hebben waarschijnlijk dezelfde vragen gehad en waarschijnlijk begeleiding gehad bij het beantwoorden van hun vragen.

Wil jij er ook achter komen wat je nou eigenlijk echt wilt?

Samen met je werkgever kan je hierin een investering maken!

Wil je meer informatie of een vrijblijvend/kosteloze kennismaking?

Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten