Zit je al jaren bij dezelfde werkgever? Ben je vertrouwd met de organisatie en doe je je werk goed? Maar geeft je onderbuik gevoel aan dat je echt wel toe bent aan iets nieuws?

Je bent niet de eerste en/of de enige.

Maar wat ga je eraan doen?

De meeste mensen die ik op dit gebied coach vertellen in de basis hetzelfde verhaal. Je doet je werk goed, je “zit” goed, alles is lekker op de rit in combinatie met je gezin/familie maar toch wil je wat nieuws, een nieuwe uitdaging….maar waarom zou je alles overhoop halen en waar moet je beginnen?

Maar wat als je niks overhoop hoeft te halen,  maar simpelweg een eerste stap gaat zetten om in je persoonlijke kracht te komen en dat dat ook nog eens vergoed wordt door je werkgever.

Erachter te komen wat je nou zo goed maakt in je huidige werk, wat je echt leuk vindt om te doen, waar je een glimlach en energie van krijgt.

Klinkt best simpel toch en je verliest helemaal niks, Je wint of Je leert!

Voordelen van het inschakelen van een externe coach

  1. Vertrouwelijke gesprekken, je word op de werkvloer niet geconfronteerd met zaken die je bespreekt;
  2. Objectiviteit, je persoonlijke coach heeft geen rol of belangen bij de organisatie waar jij werkt;
  3. Perspectief, je kan buiten de “kaders” denken en werken buiten de normale manieren van een organisatie;
  4. Breed inzetbaar, aan jezelf werken wat buiten het bedrijfsbelang kan liggen.

Steeds vaker worden er externe coach trajecten betaald door de werkgever vanuit het coachings- en scholingsbudget. Dit potje van jouw werkgever is bedoeld om jou in je persoonlijke kracht te zetten.

Het aantal bedrijven wat de mogelijkheid voor een externe coach aanbiedt vanuit de secundaire arbeidsvoorwaarden stijgt en wordt gezien als een mooie investering in de medewerkers!

Wil je meer informatie of wil je eens sparren hoe je het gesprek aan wilt gaan met jouw leidinggevende?

Neem dan nu de kans en maak gebruik van een 30 minuten gratis consult.